11. What is the short key for CUT-
A. ctrl + X
B. ctrl + C
C. ctrl + M
D. None of the above

Answer-A

12. What is the short key for PASTE-
A. ctrl + V
B. ctrl + A
C. ctrl + B
D. None of the above

Answer-A

13. What is the short key for BOLD-
A. ctrl + C
B. ctrl + B
C. ctrl + A
D. None of the above

Answer-B

14. What is the short key for Help-
A. F1
B. F2
C. F4
D. None of the above

Answer-A

15. What is the short key for search-
A. F2
B. F3
C. F4
D. None of the above

Answer-D

16. What is the short key for REBOOT-
A. ctrl + Alt + Del
B. Alt + Del
C. Del
D. None of the above

Answer-A

17. What is the short key for HYPERLINK-
A. ctrl + K
B. G
C. K
D. None of the above

Answer-A

18. What is the short key for GO-TO menu in MS-Word-
A. CTRL + g
B. A
C. b
D. None of the above

Answer-A

19. What is the short key for Insertion of a new slide in MS-PowerPoint?
A. ctrl + INSERT
B. ctrl + N
C. ctrl + o
D. None of the above

Answer-B

20. ASCII stands for –
A. American Standard Code For Information Interchange
B. American Standard Code For Inter Interchange
C. Australia Standard Code For Inter Interchange
D. None of the above

Answer-A

Similar Posts

प्रातिक्रिया दे