31. A Plotter is a –
A. Input Device
B. Output Device
C. Both
D. None of the above

Answer-B

32. To name a file or folder _____ key is used
A. F1
B. F2
C. F3
D. None of the above

Answer-B

33. Undo is done by-
A. ctrl+A
B. ctrl+Y
C. ctrl+Z
D. None of the above

Answer-C

34. Redo is done by-
A. ctrl+Z
B. ctrl+Y
C. Y
D. None of the above

Answer-B

35. ctrl+B is used for-
A. Bold
B. Italic
C. Name
D. None of the above

Answer-A

36.To open a file in MS-Word,we use
A. ctrl+O
B. ctrl+N
C. O
D. None of the above

Answer-A

37. Who is father of computer-
A. Shwet Tripathi
B. Charles Babbage
C. Tim Berner Lee
D. None of the above

Answer-B

38. Who is the father of WWW-
A. Tim Berner Lee
B. Charles Babbage
C. Shwet Tripathi
D. None of the above

Answer-A

39.The format of correct E-Mail is-
A. [email protected]
B. username
C. Name+domainnnn
D. None of the above

Answer-A

40. Find a right e-mail-
A. [email protected]
B. ShwetIndia.com
C. satyam .com
D. None of the above

Answer-A

Similar Posts

प्रातिक्रिया दे